6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Erdoğan'ın Malatya planı açıklandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Haziran'da yapacağı miting için Malatya'da hazırlıklar sürüyor.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, 7 milletvekili adayı ile birlikte Akkoza Otel'de bir basın toplantısı düzenledi. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Haziran Cumartesi günü Malatya'ya gelip, saat 16.00'da İnönü Kapalı Çarşı önünde halka hitap edeceğini belirten Çakır, Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün de mitinge katılacağını ifade etti.


AK Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, Başbakan'ın miting dışında toplu açılışlara katılıp katılmayacağının henüz belli olmadığını söyleyerek, 7 adayın belirlenmesinden sonra liste dışı kalanların da kendileriyle birlikte seçime hazırlandığını, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 13:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet TOPRAK IP: 88.235.134.xxx Tarih : 23.06.2007 21:52:22
SN.erdoğannın siyasi konuşmalarının halka siyasi bir aldatmaca olduğu her hali ile belirtmiştir. kasım seçimlerinde olduğu gibi yine şimdiki o halka haykırış,ve gür sesi ile malatya halkının dalavereye getiremiyeceği kanatindeyim ancak ve ancak söz veripte şu mahsum genç kızlarımıza insani haklarını insanca meselelerinde vermiş olduğu söz ve beyan da taviz verdiği için sadece bu ibareden dolayı halkı sağ duyu ve kararlığa davet ediyurum sizlere sadetler temennisiyle allahtan niyaz ederim.