4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Eserdi'den Başkan ziyareti

Geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilen Fahrettin Eserdi, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. 
;
Gerçekleşen ziyarette, Malatya'nın en önemli sosyal etkinliğinin spor olduğunu belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Fahrettin Eserdi, gençlerin spor ahlakıyla yetişmeleri, başarılı ve sağlıklı sporcu olmaları için mücadele veren bir kurum olduklarını söyledi. 

ASKF Başkanı Eserdi, Belediye Başkanı Akın'a teşekkür borçlu olduklarını belirterek, "Amatör spor kulüplerimize malzeme, araç gereç anlamında çok önemli destekleriniz oldu. Bu desteklerinizden dolayı size teşekkür ediyoruz. Yapılan destek gerçekten hem manevi anlamda hem de gençlerimize hizmet anlamında çok önemli" dedi. 

Yeni seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise ASKF yetkilileriyle gençlerin durumunu konuştuklarını belirterek, "15 yaşından 25 yaşına kadar kardeşlerimiz, evlatlarımız, hemşehrilerimiz kahve köşelerinde sigara dumanları arasında sağlıklarını heba ediyorlar. 

Gençlerimizi buralardan kurtarmak için iş, eğitim ve spor alanlarına yönlendirmek lazım. Spora yönlendirilmesi hususunda biz göreve geldikten sonra bir hayli çalışmalarımız oldu. Ferdi sporların Malatya'da geliştirilmesi hususunda gayret etme çabası içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 13:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?