3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Eski bakan Akşit'ten ziyaret

AK Parti Malatya İl Teşkilatını ziyaret eden Devlet eski Bakanı, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Yardımcısı ve AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Güldal Akşit, parti teşkilatlarının her zaman işin gerçek kahramanları olduğunu söyledi. 

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin'i ziyaret ederek, parti çalışmaları hakkında bilgiler alan Akşit, "Önümüzde zor bir seçim süreci var. Bu sürecin başarılı geçeceğine inanıyorum. Parti teşkilatları işin gerçek kahramanlarıdır. Teşkilatlarımızla her zaman diyalog içinde olmalıyız" dedi. 

Bir gazetecinin "Belediye Başkanı Cemal Akın, yeniden aday gösterilmeyişinin nedenleri arasında bazı çıkar gruplarına özelleştirilen alanların verilmesini engellediğini" iddiası ile ilgili olarak sorulan soruyu cevaplandıran Akşit, Akın'ın böyle bir açıklamada bulunmuş olamayacağını söyleyerek, "Buradan önce Cemal beyi ziyaret ettim. Kendisi bana, 'Biz koltuklara kaim değiliz. Daha öncede açıklamıştım, 'Yeniden aday olursam hizmetlerime devam edeceğim, aday olmazsam aday olan arkadaşım için çalışacağım' dedi. Bende kendisine teşekkür ettim. Cemal bey böyle bir şey söyleyecek insan değil" şeklinde konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ise, Akşit'in bakanlığı döneminde Malatya'ya sürekli vermiş olduğu desteğini bu dönemde de milletvekili olarak sürdürdüğünü aktararak, kendisine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 18:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?