4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Eski başkan Karadağ aday olacak

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'un 31 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan kongresinde, eski başkanlardan Haşim Karadağ'ın aday olmasının beklendiği bildirildi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk'un aday olmayacağına dair yaptığı açıklamada, "başka bir aday var, bu nedenle ben aday olmuyorum" dediği kişinin ise kulübün eski başkanı Haşim Karadağ olduğu öğrenildi.

Başkan İlhan Kavuk'un, İstanbul ziyaretinde Haşim Karadağ'la yüz yüze görüştüğü ve "sen düşünüyorsan ben yokum" dediği öğrenildi.

İstanbul'da tekstil işiyle meşgul olan Malatyalı işadamı, kulübün eski başkanı Haşim Karadağ'ın yönetimine dahil edeceği isimler konusunda görüşmelerini sürdürdüğü, bu kez daha güçlü bir yönetimle göreve gelmek istediğinden şu günlerde yoğun bir görüşme trafiği içerisinde olduğu da gelen haberler arasında.

Bu arada, Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, 31 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan kongrede çoğunluk sağlanamaması durumunda kulübün mahkemeye bırakılacağı, mahkemenin ise kayyum heyeti tayin edeceğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 17:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?