4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Eski takımını icraya verdi

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un eski teknik direktörü Metin Yıldız alacaklarını gerekçe göstererek, kulübü icraya verdi.
Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, icra işlemlerini 1 ay ertelediklerini bu süre içinde Futbol Federasyonu'na başvurup, verilecek kararı bekleyeceklerini söyledi.
Kavuk, şöyle konuştu:


"Bugün Metin Yıldız'ın avukatı Mümtaz Adıgüzel polisle kulüp binasına gelip icra işlemini başlatmak istedi. Yönetim olarak Metin Yıldız'ı arayıp uzlaşmaya vardık. İcra işlemlerini 1 ay sonraya erteledik. Biz, bu süre içinde Futbol Federasyonu'na başvuracağız. Bizden önceki dönemde kendisine verilen bir çeki tahsil edemediği için kulübü icraya veriyor. Böyle durumlar hiç iyi olmuyor. Metin Yıldız, eski teknik direktörlerden Ümit Kayıhan'ı kulübü icraya verdiği için eleştirmişti. Ama kendisi aynı duruma düştü." Malatyaspor'un eski teknik direktörü Metin Yıldız da alacakları olması na karşılık muhatap bulamadığını savunarak, alacaklarını tahsil etmenin en doğal hakkı olduğunu ifade etti.


3-4 ay önce kulüpten alacağını tahsil etmek için haber gönderdiğini anlatan Yıldız, şunları söyledi:


"Haber göndermeme rağmen bana hiçbir şekilde cevap gelmedi. Malatyaspor için alacaklarımı gündeme getirmedim. Ama kendime muhatap da bulamadım. Avukatlarım daha önce gelecekti ama gelmedi. Avukatlarımın kulübe gitmesini engelledim. Malatyaspor'a haciz gönderme gibi bir niyetim yoktu. Ama beni ne arayan oldu, ne soran. Bugün avukatlarım gittikten sonra İlhan Kavuk, beni aradı. İcrayı erteleme konusunda 1 aya kadar anlaştık. Sonuçta bana Malatyaspor'un Başkanı söz vermiş. Başkanın kim olduğu önemli değil."

aa
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 00:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?