7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Eski TÜPRAŞ tesisleri elde kaldı

Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirilen TÜPRAŞ'ın Malatya'daki tesis ve arsası, açık artırmada talipli çıkmadığı için satışı yapılamadı.

Karakavak Mahallesi Malatya Şehirlerarası Terminal İşletmesi (MAŞTİ) otobüs terminalinin batısında yer alan, TÜPRAŞ'ın eski tesisleri 45 bin 677 metrekare arsası ile birlikte, 6 milyon 352 bin 671 YTL asgari bedelle, Eskidji adlı müzayede firmasının aynı anda İstanbul, Ankara ve İzmir'deki alıcı ortamında canlı bağlantılı olarak açık artırmayla satışa çıkarıldı. Ancak açık arttırmaya katılanın olmadığı, dolayısıyla tesis ve arsaların satılamadığı öğrenildi.

TÜPRAŞ'ı satın alan Koç Grubu'na geçtiği belirtilen tesisler ve arsayla ilgili olarak Eskidji şirketinin internet sitesinde, "Malatya ili, merkez ilçesi, Karakavak mahallesi sınırları içerisinde bulunmaktadır.3194 imar uygulaması yapılmaktadır. Parsel üzerinde;4 adet lojman binası, ambar binası, idare bina, kantar binası, atölye ve jeneratör binası, pompa transfer binası, 4 adet yangın söndürme kulübesi, 2 adet dolum iskelesi ve akaryakıt siloları bulunmaktadır" açıklaması da yeralmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 10:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?