3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

ESKKK'dan iadeyi ziyaret

ESKKK'DAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NE BAYRAK HEDİYESİ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, "Esnaflar olarak, bayrağımıza, atamıza, ustamıza ve hocamıza saygılıyız" dedi.

ESKKK yöneticileri Gazeteciler Cemiyeti'ne iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Sayın başkanımız ve arkadaşları, iadeyi ziyarette Türk Bayrağı hediyesiyle geldiler. Özellikle son günlerde değerini daha çok anladığımız bayrak jestinden dolayı başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

ESKKK Başkanı Ali Evren ise, "Gazeteciler Cemiyeti'ne iadeyi ziyarette bulunacaktık. Gelmeden arayarak, bir ihtiyaçları olup olmadığını sorduk. Bir bayrak ihtiyaçları olduğunu söylediler. Ankara'dan özel olarak sipariş vererek bayrak getirttik ve Gazeteciler Cemiyeti'ne hediye ettik" ifadelerini kullandı. "Bizler esnaf camiası olarak, bayrağımıza, atamıza, ustamıza ve hocamıza saygılıyız" diyen Ali Evren, ziyarette istişarelerde bulunacaklarını belirtti.

ESKKK'DAN GAZETECİLER CEMİYETİ'NE BAYRAK HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 14:11:01
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 14:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?