4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Esnaftan trafik müdürüne plaket

Malatya'da önce Bölge Trafik Müdürü ve ardından da Trafik Şube Müdürü olmak üzere toplam 6 yıl görev yaparken Niğde'ye tayin edilen Hayrettin Yıldızlı'ya Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin tarafından hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi verildi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Gerçekten çok iyi bir diyalog içinde olduk. Trafikte önemli mesafeler kaydedildi. Çok iyi çalışmalar oldu. Kendilerine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Allah, her ile böyle bir trafik müdürü nasip etsin. Bunu bütün kalbimle söylüyorum. Hayrettin Yıldızlı müdürümüze, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı esnaf ve sanatkarımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Hayrettin Yıldızlı ise Malatya'da 6 yıl görev yaptığını belirterek, "Meslek hayıtımın en güzel günlerini geçirdim. Çalışmalarımızda her zaman sizlerin desteğini gördük. Trafik gibi şehrin en önemli probleminde bize her zaman destek oldunuz. Birlikte çok güzel projeler gerçekleştirdik. Kendimi her zaman Malatyalı hissedeceğim" diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sora MESOB Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanları ile birlikte Malatya Trafik Şube Müdürü Hayrettin Yıldızlı'ya Malatya'daki hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 19:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?