30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

ESOB seçimi 5 Mayıs'ta

ESOB SEÇİMİ 5 MAYIS'TA YAPILACAK

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, ESOB Genel Kurulu'nun 5 Mayıs günü Esnaf Sarayı'nda yapılacağını açıklayarak, aday olacak herkese şimdiden başarılar diledi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, seçimde aday olduğunu belirterek, "Malatya'daki Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı meslek odamızın tüm seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde yaparak tamamladık. Odalarımızın tümü temsil ettikleri esnaf ve sanatkarın sorun ve sıkıntılarına cevap verebilecek bir düzeydedir. Yeni dönemde, esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadığı ve karşı karşıya kaldığı sorunların çözümü için tüm oda başkanlarımız birlik ve beraberlik içerisinde yüklendikleri görevin bilincindedir.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimi de bu düşüncenin bir sonucu şeklinde gerçekleşecektir" dedi. Bizlere destek vererek güven duyan camiamıza teşekkür ediyorum. Malatya esnaf ve sanatkar camiası, birlik ve beraberlik içinde genel kuruluna gidecektir. İsteyen herkes aday olabilir, aday olacaklara da şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Keskin, "Esnaf ve sanatkar camiası olarak, sorunlarımıza çözüm bulunduğu zaman teşekkür etmesini, esnafımız mağdur edildiğindede tepki gösterilmesini bildik. Zamanı geldiğinde teşekkür ettiklerimizin yandaşı, tepki gösterdiklerimizinde düşmanı olmadık. Her zaman diyalog içinde olduk. Eleştirirken de, teşekkür ederkende hep diyalog içinde insanlara elimizi uzattık. Esnaf ve sanatkar camiasının sorunlarını kendi önerilerimiz ile en yüksek sesle gündeme getirirken, aynı duyarlılıkla Malatya'nın da temel

sorunlarına her zaman sahip çıktık" şeklinde konuştu.

ESOB Genel Kurulu'nun 5 Mayıs günü saat 10.00'da Esnaf Sarayı'nda yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 15:32:02
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 17:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?