30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

ESOB'tan marketçilere tepki

ESOB BAŞKANI KESKİN'DEN BAŞBAKANA MEKTUP YAZAN MARKETÇİLERE TEPKİ:

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, Malatya Belediyesi'ne ait Esenlik Marketlerin kapatılmasını isteyen market sahiplerine tepki göstererek, "Neden siz Malatya'nın temel sorunları konusunda bir mektup yazmayı düşünmediniz?" dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdroğan'a Esenlik market konusunda mektup yazan market sahiplerine tepki göstererek, "Neden bugün marketleriniz yüzde 30-40 oranında gerilediğinde Başbakana mektup yazma ihtiyacı duydunuz. Neden siz Malatya'nın temel sorunları konusunda bir mektup yazmayı düşünmediniz. Sümerbank ggittiği zaman hiç biriniz düşünmediniz.Çok iyi oldu dediniz. Tekel Fabrikası gitiğinde hiç kimse düşünmedi. Şeker Fabrikası gitti hiç biriniz düşünmediniz. Bugün çavuldızın ucu

size mi battı? Neden hemen başbakana mektup yazdınız? Mektubun altında yatan çapan oğlu, Esenlik marketlerinin kendilerine devredilmesidir. Bu marketler önce esnafı bitirmek istedi. Baktılar, esnaf bitmedi. Şimdi önlerini açmak için belediye marketlerini istiyorlar. Büyüğü daha büyük yapmak korkunç bir kazadır. Ahilik kültüründen uzaklaşan zihniyet büyüyüğü daha büyük yapmak istiyor" ifadelerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 16:39:01
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 18:03:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?