30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Etkinliğe geniş katılım çağrısı

ANKARA'DAKİ DOĞANŞEHİR TOPLANTISINA GENİŞ KATILIM İSTENDİ

Malatya'nın Doğanşehir ilçe derneklerinin Ankara'da düzenleyeceği iki günlük etkinliğe geniş katılım istendi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde, dernek yöneticileriyle birlikte basın açıklaması yapan Doğanşehirliler Derneği Başkanı Dilaver Gür, "2010 Doğanşehir Gündemi Forumu, Ankara'da 12-13 Şubat günleri düzenlenecek. 2010 Doğanşehir Gündemi Forumu'nun birinci günü olan 12 Şubat Cuma günü Ankara Cinnah Caddesi'ndeki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Genel Merkezi Salonu'nda saat 10,00'da başlayacak ve akşam yemeği ile ilk günkü program son bulacak. İkinci günü olan 13 Şubat cumartesi günü de yine aynı

yerde saat 09,30'da başlayacak olan program öğleden sonra tamamlanacaktır" dedi.

İki gün düzenlenecek etkinliğe geniş katılım beklediklerini söyleyen Dilaver Gür, etkinliğin ikinci günü Doğanşehir'de ana okulu yaptıracak olan işadamı ile protokol imzalanacağını da vurguladı.

Dilaver Gür, bu etkinliklerde, Doğanşehir ilçesinin Avrupa Birliği (AB) fonlarından yararlanması için nelerin yapılabileceğinin de ele alınacağını ifade edip, ayrıca burada Doğanşehirli işadamları derneği kurulma kararı alınıp, derneğin başkanlığına da iş adamı Vahap Küçük'ün getirilmesini düşündüklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 16:25:02
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 19:04:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?