3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Fabrikada çıkan yangın korkuttu

Gaziantep'te bir ayakkabı fabrikasında gece geç saatlerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 2. Bölge'de bulunan Target Ayakkabıcılık'ta henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Öncelikle fabrika işçilerinin ve çevrede bulunanların müdahale ettiği yangın söndürülemeyince, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yardım istendi. Çok kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, müdahalede bulunarak yangını kontrol altına alındı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için olay yerine ayrıca TEDAŞ ve 112 Acil Sağlık ekipleri de çağrıldı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Karakuş'un yönetiminde yapılan çalışmalar sonucunda yangın kısa sürede tamamen söndürülürken, gece geç saatte meydana gelen yangını duyan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Güzelbey, gerekli bilgiyi aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Yangında, can kaybı yaşanmazken maddi zarar meydana geldiği öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 12:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?