4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Faciada ölü sayısı 11 oldu

Malatya'daki trafik kazasında ölü sayısı 11'e yükseldi. 

Doğanşehir ilçe karayolunda yolcu minibüsü ile kamyonetin dün öğleden sonra çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Seher Erbaş (14) hayatını kaybetti. Erbaş'ın hayatını kaybetmesiyle birlikte kazada ölenlerin sayısı 11'e yükseldi.

 

 

 

 

Önceki haber

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 10'a yükseldi. 

Malatya-Adıyaman karayolunun 35. kilometresindeki Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkiinde dün saat 15.30 sıralarında, yolcu minibüsü ile tüpgaz yüklü kamyonetin çarpışması sonucu ilk etapta 7 kişi ölmüştü. 

Daha sonra Devlet Hastanesi'nde bir kişi ve Turgut Özal Tıp Merkezi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ali Zeren (24) saat 22.30 sıralarında hayatını kaybetmişti. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi gören Hüseyin Şenol (54) isimli şahsın da sabaha karşı hayatını kaybetmesiyle ölü sayısının 10'a yükseldiği bildirildi. 

Ölenlerin isimleri; İsmail Uyanık, Mustafa Çetin, Ahmet Sevilmez, Lütfi Sarıışık, Sabri Çağlar, Ali Zeren, Hüseyin Şenol ve Abdullah ve Fatma Çağlar olarak açıklanırken, kimliği belirlenemeyen çocuğun cesedinin Doğanşehir Devlet Hastanesi morgunda bekletildiği bildirildi. 

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayati tehlikesi devam eden 4 kişi ile değişik hastanelerde bulunan ve hayati tehlikeleri olmayan 6 kişinin tedavilerinin sürdürüldüğü kaydedildi. 

Önceki Haber

Ölü sayısı 9'a çıktı

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, yaralılardan birinin hayatını kaybetmesi ile ölü sayısı 9'a çıktı. 5 yaralının hayati tehlikesi ise sürüyor. 

Kazada yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan ve burada yoğun bakım ünitesine alınan Ali Zeren (24), saat 22.30 sıralarında hayatını kaybetti. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde halen tedavi gören 8 yaralıdan 5'inin hayati tehlikesinin sürdüğü ve ölü sayısının artmasından endişe edildiği öğrenildi.

 

Önceki Haber

Korkunç kaza: 8 ölü

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 5'inin kimlikleri belirlenirken, 3 kişinin kimlik tespiti çalışmaları devam ediyor.

Malatya-Doğanşehir Karayolu'nun 40. kilometresi Suçatı mevkiinde meydana gelen kazada, Erdal Dağolu yönetimindeki 23 K 0559 plakalı tüp yüklü kamyon ile İsmail Uyanık yönetimindeki 02 D 5076 plakalı minibüsün çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetmiş, 13 kişi ise yaralanmıştı.

Kazada minibüs sürücüsü İsmail Uyanık ile birlikte Mustafa Çetin, Mehmet Sevilmez, Lütfi Sarıışık, Sabri Çağlar ve kimlikleri tespit edilemeyen biri bayan, biri erkek ve bir de çocuk olmak üzere toplam 8 kişi hayatını kaybetti. 3 kişinin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

Kazada yaralanan toplam 13 yaralıdan 9'u Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınırken, bu yaralılardan 3'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki haber

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 8'e çıktı. Toplam 12 yaralı da Malatya'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olması nedeniyle ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, Malatya-Adıyaman karayolu Doğanşehir ilçesi Çığlık köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, 02 D 5076 plakalı yolcu minibüsü ile tüpgaz yüklü kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişi ölmüştü. İsmail Uyanık isimli yaralının hastaneye götürülürken hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 8'e yükseldi.

Dilek Demir (18), Fatma Kübra Erdoğan (28), Meryem Perçem Kazıcı (20) Osman Nuri Çağlar isimli yaralılar Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Mehmet Karakuş, Ali ve Mehmet Şahin, Ferhat Demir, Mehmet Polat ve ismi öğrenilemeyen bir kadın ile iki kişi ise Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimlerinin tespit edilmeye çalışıldığı bildirildi.
Öte yandan yaralılardan bazılarının asker olduğu, ölenler arasında öğrencilerin de bulunduğu ileri sürüldü.

Önceki haber

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti.  Kaza Malatya - Doğanşehir ilçe karayolu Çığlık Köyü mevkiinde meydana geldi.

Kazada, bir yolcu firmasına ait minübüs ile tüpgaz yüklü kamyonet çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybederken, 10 civarında kişi de yaralandı. Yaralılar, Malatya'daki hasatanelere 112 ambulanslarıyla getiriliyor.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 12:20:26
Güncelleme :29 Ekim 2008 Çarşamba 12:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem demirci IP: 85.104.110.xxx Tarih : 29.10.2008 11:20:30

öncelikle ölenlerin ailelerine allahtan baş sağlığı dilerim yarılarada geçmiş olsun inşallah durumları iyiye gider.