3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Fedakarlık yapmaya hazırız

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da takımın eski oyuncusu Hakan Söyler, yönetimle bir görüşme yaptığını ve gerekirse alacağının bir kısmından vazgeçebileceğini söyledi.


Malatyaspor'un kapatılıp kapatılmayacağının gündeme geldiğini ve bu durumun kendisini üzdüğünü ifade eden Söyler, "Ben, 4 sezon Malatyaspor forması giydim. Malatyaspor, büyük bir camia ve takımda güzel günlerim geçti. Malatyaspor'da oynadığım dönemde futbolcular olarak büyük fedakarlıklarda bulunduk. Takım için şuanda da fedakarlık yapmaya hazırız" dedi.


Malatyaspor'da yaşanan sıkıntıların sadece futbolcu alacaklarıyla çözülemeyeceğini de kaydeden Hakan Söyler, "Artık Malatyalı işadamları ve şehrin mülki amirlerinin Malatyaspor'a gerçekçi ve samimi bir şekilde yardımda bulunması gerekiyor. Malatyalı olmamamıza rağmen Malatyaspor'un içinde bulunduğu durum bizleri fazlasıyla üzmektedir. Ben, yönetimle bir görüşme yaptım ve alacaklarımın bir kısmından vazgeçmeye hazır olduğumu söyledim. Umuyorum ki, diğer futbolcu arkadaşlarım da gerekli fedakarlığı
gösterecektir" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 16:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?