4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Fenerbahçe'den 101 bin kitap

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kuruluşunun 101. yıldönümü nedeniyle başlattığı '101 Bin Kitap' kampanyası kapsamında Malatya'da 4 okulda öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi dağıtılıyor.


Fenerbahçe Kart, 101. Yılda 101 Bin Kitap kampanyası çerçevesinde Malatya'da kitap dağıtımına başladı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün özellikle yoksul kesimdeki öğrencilerin gittiği okulları tercih ettiği kampanya kapsamında Malatya'da dağıtıma Yeşiltepe Ahmet Parlak İlköğretim Okulu'nda başlandı.


İlköğretim okulundaki öğrencilerin kaynak olarak yararlanacağı ansiklopediler ile çok sayıda kitabın yer aldığı pakette, çanta gibi kırtasiye malzemeleri yer aldı.
Fenerbahçe Kart Sorumlusu Melis Öner, "Kulübümüzün başlatmış olduğu kitap kampanyası nedeniyle Malatya'dayız. Malatya'da 2 gün süreyle 4 okulda kitap dağıtımı yapacağız" dedi.


Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakkı Ergün ise, kulüp olarak geçen yıl Malatya'da 300 öğrenciye giyim malzemesi dağıttıklarını belirterek, dernek olarak kitap dağıtımına destek verdiklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 14:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?