2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Festival gibi yıl sonu etkinliği

Malatya'da İnönü İlköğretim Okulu yıl sonu etkinliği adeta festival gibi kutlandı. Oldukça renkli geçen yıl sonu etkinliğinde, davetliler de gönüllerince eğlendi. 

Başharık Mahallesi'ndeki İnönü İlköğretim Okulu'nda, dün bu yıl 4.'sü yapılan yıl sonu etkinlikleri gerçekleştirildi. Malatya Belediyesi Mehteran Takımı'nın da gösteri yaptığı şenliklerin açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Yıl sonu şenlikleri genelde yapılır ancak 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası da işin içine girince, şenlikler daha renklendi" dedi. 

İnönü İlköğretim Okulu Müdürü Şevket Erkmen de öğretmen, veli ve öğrenci kaynaşması, dayanışmasının en güzel örneklerinin okullarında sergilendiğini dile getirerek, şenliklerden elde edilecek gelirle '91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası'na katkıda bulunacaklarını vurguladı. 

Bugün sona eren 4. Malatya'da İnönü İlköğretim Okulu şenlikleri kapsamında, kurulan standlarda yiyecekler, elişleri ile giyecekler satışa sunulurken, verilen konserler ve tiyatro gösterilerinde de davetliler gönüllerince eğlendi. Şenlikler kapsamında ayrıca, çeşitli sergilerin yanı sıra izci oyunları ve havai fişek gösterisi de büyük ilgi gördü.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 13:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fidan doğan IP: 78.162.65.xxx Tarih : 4.10.2008 21:05:21

gerçekten süper bir okul ben oranın mezunuyum onun gibi okulu asla unutmayacağım