30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Fiat Doblo görücüye çıktı

MALATYA OTO YENİ DOBLO'YU TANITTI

2010 Model Fiat Doblo Malatya Oto'da düzenlenen bir kokteyl ile Malatyalılara tanıtıldı.

Fiat Doblo'nun yeni nesli muhteşem gösterilerle Malatya Oto'da, Malatyalıların beğenisine sunuldu. Kokteyle katılanların büyük ilgisini çeken Fiat Doblo, yeni dizaynıyla farkını ortaya koydu.

Tanıtıma, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya, Özel Gözde Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı ve başkan yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

2010 Model Fiat Doblo'nun açılışı öncesinde bir konuşma yapan Malatya Oto Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koçyiğit, bu dönemlere gelmelerinde rahmetli babası Nurettin Koçyiğit ve ağabeyi Murat Koçyiğit'in büyük emekleri olduğunu, babası ve ağabeyini rahmetle andıklarını söyledi. Koçyiğit, Malatyalılara en iyi hizmeti sunmayı amaç edindiklerini ifade ederek, "Yeni Doblo'yu sizlere tanıtmak amacıyla bu geceyi düzenledik. Malatyalılara en iyi hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir aileyiz. Bu gecede de

aile olarak bir araya geldik. Bundan dolayı siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Açılış konuşmasının ardından İstanbul Taksim meydanında yeni nesli Fiat Doblo'nun tanıtımı nedeniyle gerçekleştirilen gösteriler izlendi. Aynı anda Malatya'da da açılışı gerçekleştirilen Doblo'ya Malatyalılar büyük ilgi gösterdi.

Yeni Doblo, bağımsız arka süspansiyon sayesinde sarsılmadan konfor içinde yolculuk keyfini yaşatırken, 135 beygire varan yeni motorlar ve start stop sistemi ile performansı ve yakıt tasarrufu ile bütçeye de büyük katkı sağlıyor. Elektrikli ön ve arka camların yanı sıra otomatik klima ile araçta istenilen havayı yaşamam mümkün. Yokuşlarda kaydırmayan hillholder, baş ve gövdeyi koruyan 4 hava yastığına ve EBD'li ABS'ye kadar eksiksiz donanım sayesinde aile boyu rahat yolculuklar sağlamaktadır.

MALATYA OTO YENİ DOBLO'YU TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 13:39:05
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 15:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?