4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Fırat'ın Başkan ziyareti

Bazı programlara katılmak üzere Malatya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, beraberindeki AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, İhsan Koca, Mehmet Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ahmet Çakır ve Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ile birlikte, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Belediyede gerçekleşen ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Belediye Başkanı Akın'ın güzel çalışmalar yaptığını, Malatya'nın çehresinin değiştiğini, Sümerbank arazisi üzerine yapılan parkın son derece görkemli olduğunu söyledi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fırat, "Malatya alt geçitlerle ilk defa bu dönemde tanışmış, ümit ediyorum ki, Belediye Başkanımız bundan sonra daha hayırlı işlere vesile olacaktır. Bu hizmetlerinden dolayı Sayın Başkanımızı kutluyorum. Bundan sonraki başarılarının da devamını diliyorum" dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ı Malatya'da ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Akın ise, "Daha gelişmiş ve güzelleşmiş bir Malatya'yı inşa etmek için çalışıyoruz" dedi. 

Belediye Başkanı Akın, ziyaretin anısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'a kayısı ve kayısı kristali hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 15:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?