30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Fuarda ziyaretçilere kayısı ikramı

ULUSLAR ARASI KIRTASİYE FUARI'NDA KAYISI İKRAMI YAPILDI

Uluslar arası İstanbul Kırtasiye Fuarı'nda katılımcı ve ziyaretçilerine kuru kayısı ve kayısı döneri ikram edildi.

İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 14-18 Nisan tarihlerinde düzenlenen 16. Uluslar arası Kırtasiye, Okul ve Ofis Ürünleri fuarına Malatya'dan Doğan Atlas Ltd. Şti. katıldı.

Doğan Atlas Kırtasiye Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Doğan, fuarda satşını ve tanıtımını yaptıkları kırtasiye ve ofis ürünlerinin yanı sıra ikram ettikleri kayısı ve kayısı ürünleri ile Malatya ve kayısıyı tanıttıklarını belirterek, ''Yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçiye ve fuardaki katılımcı firma personeline 4 gün süreyle kayısı ikram ettik. 200'den fazla firmanın katıldığı uluslar arası nitelikteki bu fuarda standımızı ziyaret eden, şirketimizle ticari bağlantı yapan yüzlerce kişiye kayısı

ve kayısı döneri ikram ettik. Bu ikram başta yabancı ziyaretçilerimiz olmak üzere hemen herkes tarafından çok beğenildi. Bazı yabancılar özellikle kayısı ve Malatya hakkında bizden bilgi istedi, bir bakıma kırtasiye ürünlerimizin yanı sıra Malatya'yı da tanıtmış olduk. Bu bir anlamda sosyal ve kültürel sorumluluk düşüncesinden doğan bir çalışma olarak gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 18:05:02
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 18:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?