4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Futbol hakemleri için sınav yapıldı

Malatya 8. Bölge 2007 - 2008 Türkiye Futbol sezonu sonunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeniden klasman belirleme sınavı yapıldı. 

Malatya İnönü Stadyumu’nda yapılan atletik koşuya 11 ilden 38 hakem katıldı. Sınav sonuçlarına göre, bir üst ligde görev yapacak hakemler belirlenecek. 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 8. Bölge Sorumlusu Ömer Erdal Fırat, ilk aşamada hakemlerin bir üst lige çıkabilmesi için yazılı sınavların yapıldığını belirterek, "Yazılı sınavlarda başarılı olanlar atletik teste tabi tutuldu. Son olarak görüntülü olarak değerlendirme yapılacak. 11 ilden 38 hakem katıldı. Sonuçlar 5 Temmuz’da açıklanacak" şeklinde konuştu. 

Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ise, “Klasman belirleme, seviye tespit sınavlarının yapılması amacıyla 8. bölgeye ait illerden gelerek katılım yapıldı. Atletik testler yapıldı. Daha sonra yorum ve yazılı sınavlar ve mülakat yapılacak. Klasman tespit sonuçları bir üst lige çıkarak görev yapacak il hakemleri arasında yapıldı. Daha sonra hakemlerimizi sağ salim şehirlerine göndereceğiz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 17:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?