3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Futbolcular takımdan ayrıldı

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da bir yandan kongre hazırlığı sürerken, bir yandan da Futbol Federasyonu'na başvuran futbolcuların kulüpten ayrıldıkları bildirildi.


Geçen cumartesi günü olağanüstü kongre yapılacakken çoğunluk sağlanamadığından 23 Mayıs'a ertelenen Malatyaspor'un kongresinde bugüne kadar Hanifi Selimoğlu dışında aday çıkmazken, cumartesi günkü kongrede yeni yönetimin belirlenmesi bekleniyor.
Diğer yandan, Cumartesi günü yapılacak olan kongrede mevcut yönetimin hesaplarının delgeler tarafından ibra edilmeyeceği öğrenildi. Borç batağında olan ve Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'un kongresinde, Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetimin hesaplarının müfettiş tarafından incelemeye alınmasının isteneceği öğrenildi.


Bu arada, kulüpten alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvuran bazı futbolcuların kulüpten ayrıldıkları bildirildi. Bu konuda, hangi futbolcunun başvurduğu konusunda açıklama yapılmazken, kadronun büyük oranda dağılabileceği ifade edildi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 20:39:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?