4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Futbolculara verilen izin uzatıldı

 

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor bir yandan kongreye hazırlanırken, diğer yandan ise ligin son maçını düşünüyor.

Ligin son maçında pazar günü deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Elazığspor'la karşılaşacak olan Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Futbolculara Boluspor mağlubiyeti sonrasında verilen bir günlük iznin iki güne çıkarıldığı ve takımın çarşamba günü Pınarbaşı Tesisleri'nde toplanacak. Sarı kart cezalısı olan defans oyuncusu Murat Duman'ın Elazığspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Bu arada, 3 Mayıs'ta çoğunluk sağlamadığından iptal edilen kongrenin 17 Mayıs'ta yapılmasının planlandığı, ancak mevcut yönetimin aday olmayacağını açıklaması nedeniyle kulübe başkan adayınının arandığı bildirildi.

Lig bitimine kadar başkanlık görevini sürdürecek olan Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk'un, Belediye Başkanı Cemal Akın ile biraraya geleceği öğrenildi. İki başkanın toplantısında Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Kavuk'a görevini sürdürmesini isteyeceği ileri sürüldü. Malatya Belediyespor'un 3. Lig'den 2. Lig'e yükselmesi nedeniyle Malatya Belediyesi'nin kendi kulübüne önümüzdeki sezon ayıracağı bütçenin artacağını Başkan İlhan Kavuk'a ileteceği belirtilen Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Belediyespor'un bir üst kümeye çıkması nedeniyle Malatya Belediyesi'nin Malatyaspor'u almasının söz konusu olamayacağını aktaracağı öğrenildi.

Diğer yandan, Malatya Valiliği'nin Malatyaspor'a maddi yardım amaçlı başlattığı kampanyanın süresini Mayıs ayı sonuna kadar uzattığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 18:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?