2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Futbolcuların gözü kongrede

Turkcell Süper Ligi'nden 2. Futbol Ligi A kategorisine düşen Malatyaspor'da takımdan ayrılacak futbolcular, kulübün kongresini bekliyor. 

Takımın 2. Lig'e düşmesi nedeniyle 1.Lig ayarındaki futbolculara talipli olan kulüpler futbolcularla temasa geçti. Defans oyuncusu Ömer Erdoğan, Süper Lig'in yeni takımı Bursaspor'la anlaşırken, diğer futbolcular ise gelen teklifleri değerlendiriyor.

Malatyaspor'da sözleşmesi sona eren Serkan Bensol; Çaykur Rize, Denizlispor, Gaziantepspor ve Kayseri Erciyespor ile kaleci Fevzi ise, Vestel Manisaspor'la görüşmelerini sürdürüyor. Malatyaspor'la sözleşmeleri devam eden kaleci Bora ile milli oyuncu Bilal'e, Beşiktaş ve Trabzonspor, geçen sezonun ikinci yarısında Trabzonspor'dan alınan Emrah'a Çaykur Rizespor ve Volkan'a da Bursaspor ve Kayseri Erciyesspor'un teklif götürdükleri öğrenildi. Malatyaspor Kulübü'nün olağanüstü kongresinin 24 Haziran'da yapılacak olması nedeniyle, başka kulüplerle görüşen futbolcuların kongreyi bekledikleri kaydedildi. 

Bu arada, Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı İlhan Kavuk, sözleşmesi biten futbolculara bir şey diyemeyeceklerini, ancak sözleşmeleri süren futbolcuların kendileri istemedikçe bir yere gidemeyeceğini bildirdi. Futbolcuların başka kulüplerle görüşmelerinin normal olduğunu, sözleşmesi bitmeyen futbolculara Malatyaspor Kulübü'nün istediği parayı verenlerin olması halinde yönetimin bunu değerlendireceğini ifade eden Kavuk, "Kongremiz 24 Haziran'da, ancak biz göreve devam edecekmişiz gibi bugünlerde transfer görüşmelerine başlayacağız" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 16:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?