4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

GAİB'ten üç ihracatçıya ödül

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) organizasyonu ile Kahramanmaraş'ta "Komşu ve çevre ülkelerle ticari ilişkiler ve iş imkanları bilgilendirme semineri" ve "Ödül Töreni" düzenleneceği ve buradaki törende Malatya'dan da üç ihracatçıya ödül verileceği bildirildi.

GAİB'den yapılan yazılı açıklamada, Dış Ticaret Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek programın 16 Ekim Perşembe günü Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda saat 10.00'da gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, "Dış ticaretin ülkemiz açısından taşıdığı önemin, toplumun tüm kesimlerine daha iyi duyurulması, ihracatçı ülke ve dış ticaret bilincinin zihinlerde yer etmesi amacıyla, 1998 yılından bu yana çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen Dış Ticaret Haftası'nın bu yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında 11.'si düzenlenecektir" denildi.
Bilgilendirme semineri ve ödül töreninde, şirket merkezleri Kahramanmaraş, Kayseri, Adana, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya'da bulunan firmalardan il bazında 2007 yılında en fazla ihracat yaptığı tespit edilen ilk 3 firmaya "İl İhracat Özel Ödülü" verileceği ifade edildi.

Ödül verilecek ihracatçıların sözü edilen törende açıklanacağı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 14:28:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?