4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

GAP için tekvando seçmeleri bitti

Malatya'yı GAP Spor Oyunları kapsamında tekvando müsabakalarında temsil edecek sporcuların seçmeleri yapıldı.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Turgut Özal Kamp Merkezi'nde yapılan seçmeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Dağdelen ve Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut da izledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Dağdelen, GAP Spor Oyunları'na katılmak amacıyla Malatya'da hazırlıkların devam ettiğini belirterek, "Diyarbakır'da yapılacak olan GAP Spor Oyunları'nda Malatya, 13 branşta temsil edilecek. 12 branşta sporcularımızın tümünü belirledik. Sadece tekvando branşımız kalmıştı. Yaklaşık 50 sporcumuzun katılımıyla seçmelerimizi tamamlayarak, bu branşımızda da Malatya'yı temsil edecek sporcularımızı belirliyoruz. Böylece 5 bayan ve 5 erkek sporcumuz seçmelerden Malatya'yı temsil etme hakkını kazanacak. Amacımız Malatya'yı en iyi şekilde temsil edecek, sporcularımızı belirlemek" dedi.

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut ise GAP Spor oyunları içerisinde tekvando branşının da olduğunu kaydederek, "5 erkek ve 5 bayan sporcumuzu tekvando müsabakalarında Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmesi için seçeceğiz. Malatya'da en iyi dereceyi yapan, başarılı sporcularımızı seçerek, Diyarbakır'daki yarışmalara göndereceğiz. Daha önceki yarışmalarda tekvando sporunda büyük başarılar elde etmiştik. Bu başarıları Diyarbakır'da da yinelemek istiyoruz" şeklinde konuştu.


Seçmelere yaklaşık 50 sporcu katılırken, kıyasıya yapılan mücadeleler temsilcileri sevindirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 19:41:19
Güncelleme :19 Ağustos 2008 Salı 19:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?