3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

MALATYA GAZETECİLER CEMİYETİ'NE ZİYARET

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, "Malatya'ya yeni açılacak marketler hoş gelmişler. Ancak Malatyalı, Esenlik marketlerin Malatya'dan aldığını Malatya'ya tekrar verdiğini biliyor" dedi.

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, "Garip ve gurebaya destek veren milli kuruluşumuz Esenlik yetkililerini cemiyetimizde ağırlamaktan mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, Malatya Belediyesi Esenlik marketlerin kalite ve fiyatta denge unsuru oluşturduğunu vurgulayarak, Malatya'da önümüzdeki günlerde açılacak olan büyük hiper marketlerin Esenlik marketlerin işini etkileyip etkilemeyeceğine ilişkin soruya karşılık, "Malatya'ya yeni açılacak marketler hoş gelmişler. Ancak Malatyalı, Esenlik marketlerin Malatya'dan aldığını Malatya'ya tekrar verdiğini biliyor" diye konuştu.

Malatya Belediyesi Esenlik marketlerin civar illerde market açma çalışmalarının sürdüğünü, ilk etapta Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi ve Adıyaman'a açılması için girişimlerde bulunduklarını söyleyen Polat, "Esenlik, bir üst geçit, bir semt konağı gibi sosyal projelere de imza atacaktır" ifadelerini kullandı.

Şeker arazisinde Malatya Belediyesi'ne verilecek bölümde Esenlik Marketin açılıp açılmayacağına ilişkin soruya karşılık Polat, "Bunu zaman gösterecek. Henüz ortada bir şey yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 17:14:05
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 17:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?