6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Gaziler derneğinden terör tepkisi

Malatya Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Bayram Akdemir, toplumun birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi durumunda terörün durdurulabileceğini bildirdi.

 
Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Bayram Akdemir, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, ülkemizin son 6 ayda vatan için verdiği şehit sayısının 50'inin üzerinde olduğunu ve bunun sadece 35'inin son bir ayda meydana geldiğini belirtti.


Akdemir; "Bu ülke bu kadar şehit verirken, Genelkurmay Başkanımızın terör hakkında yapmış olduğu açıklama, bazı akademisyenler tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Bu tepkiyi anlamakta güçlük geçiyoruz. Çünkü Türkiye'nin birlik ve beraberlik ortamına en çok ihtiyaç duyduğumuz bir ortamdayız" dedi.


Akdemir şunları söyledi; "Türk Silahlı Kuvvetleri terör savışını erinden en üst rütbeli subayına kadar büyük bir özveri ile yürütmektedir. Tüm kurumlar ve bireyler olarak birlik ve beraberlik içerisinde tek bir vücut halinde bu terörün üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım."

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 14:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KENAN BİRİŞİK IP: 88.239.135.xxx Tarih : 13.12.2007 19:56:16

BAYRAM AKDEMİR İN BU KONULAR HAKKINDAKİ İFADELERİ HER ŞEYİ AÇIKÇA GÖSTERMİŞDİR.O BU KONUŞARDA BİLİRKİŞİDİR.GENEL KURMAYIMIZ GECESİ GÜNDÜZÜNE KATIP 24 SAAT DURMADAN TETİKTEDİR.ONLARLA GURUR DUYUYORUZ.ONLAR BU ÜLKENİN GURUR KAYNAKLARIDIR.