30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Genç Asteğmen'e son görev

DOMUZ GRİBİNDEN ÖLEN ASTEĞMEN GÖREV YAPTIĞI HASTANEYE GETİRİLDİ

Samsun'da vatani görevini yaparken Domuz Gribinden vefat eden Asteğmen Mustafa Semih Akça'nın cenazesi, Psikolog olarak görev yaptığı Malatya Devlet Hastanesi Beydağı kampüsüne getirildi.

Samsun Sahra Sıhhiye Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı'nda vatani görevini yapan ve mesleği psikolog olan asteğmen 28 yaşındaki Mustafa Semih Akça, askerliğinin 8. günü yakalandığı domuz gribi hastalığından kurtarılamayarak vefat etti. Akça'nın hastanede yaklaşık 20 gün tedavi gördüğü ancak kurtarılamadığı belirtildi.

Cenazesi memleketi Malatya'ya getirilen Mustafa Semih Akça'nın tabutu, 2 yıl görev yaptığı Malatya Devlet Hastanesi Beydağı kampüsüne getirildi. Hastane personeli 1 ay önce askere gönderdikleri arkadaşlarını bayrağa sarılı tabutunu görüce gözyaşlarını tutamadılar.

Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, "Mustafa 1 ay önce bizimle birlikteydi. Bizim gibi umutları vardı. Ama şunu çok iyi biliyoruz ki, hiç bir ayrılık bir son değildir. Her ayrılık bir başlangıcın özümsenmesidir" dedi.Hastane personelleri gözyaşlarını tutamadılar.

Akça'nın cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı Şehitlik bölümünde toprağa verilecek.

DOMUZ GRİBİNDEN ÖLEN ASTEĞMEN GÖREV YAPTIĞI HASTANEYE GETİRİLDİ
DOMUZ GRİBİNDEN ÖLEN ASTEĞMEN GÖREV YAPTIĞI HASTANEYE GETİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 14:04:05
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 14:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?