30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Genç doktor kaza kurbanı

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında genç doktor hayatını kaybederken, doktor olan eşi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Yakınca Kasabası Onbin Konutlar mevkiinde meydana geldi.

Malatya 112 Acil Servisinde görevli Dr. Hacı Muhammet Zeyveli'nin (28) kullandığı otomobil, başka bir otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan Doktor Hacı Muhammet Zeyveli, Beydağı Devlet Hastanesi Acil Servisinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aynı kazada yaralanan Dr. Zeyveli'nin eşi Zeynep Zeyveli'nin de Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı belirtildi. Zeynep Zeyveli'nin de İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Anastezi Bölümü'nde görevli asistan olduğu bildirildi. Hacı Muhammet ve Zeynep Zeyveli çiftinin 4 ay önce evlendikleri kaydedildi.Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada, Doktor Hacı Muhammet Zeyveli'nin cenazesi Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra defin edilirken cenaze namazına, AK Parti Malatya milletvekili İhsan Koca, Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Monan, AK Parti Malatya il başkanı Mustafa Şahin, AK partili yöneticiler, sağlık ve 112 çalışanları ile Zeyveli ailesi katıldı.

Aynı anda Mehmet Atilla ve Vesile Boran'ın da cenaze namazı kılındı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2010 Cumartesi 14:34:38
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 00:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?