30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Genç Girişimciler'den Saran'a ziyaret

MALATYA İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU VALİ ULVİ SARAN'I ZİYARET ETTİ

Malatya İl Genç Girişimciler Kurulu, Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası (TB) Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu ile birlikte Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret eden Malatya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemil Yıldırım ve kurul üyeleri, istişarede bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Ulvi Saran, "Gençlerden çok şeyler bekliyoruz. İnisiyatif kullanma ve ümit var olunca gençlerin dinamizmimden istifade etmek gerekiyor. Gençliğin avantajını iyi kullanmak gerekir" ifadelerini kullandı. 'Gençlik, kaybedilmemesi gereken hazinedir' sözünü hatırlatan Vali Saran, gençlere genç yaşlarında fırsatlar verilmesi gerektiğini vurguladı.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise gençlerin önünü açmak ve müteşebbisliklerini arttırmak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde illerde kurulan İl Genç Girişimciler Kurulu'nda TSO'dan 10 ve Ticaret Borsası'ndan 10 olmak üzere 20 gencin bulunduğunu bildirdi. Gençlere ağabeylik yapacaklarını söyleyen Erkoç, "Hedefimiz Malatya ekonomisine gençleri kazandırmaktır" ifadelerini kullandı.

TB Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu da, "İl Genç Girişimciler Kurulu TOBB bünyesinde kurulacağı söylendiği zaman ilk imzayı ben koydum. Çünkü, gençlerin önünün açılmasından yanayız. Gençlerin ufuklarının açılması için genç girişimcilere her zaman destek vereceğiz" şeklinde konuştu.

Malatya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemil Yıldırım ise konuşmasında, Türkiye ve Malatya ekonomisinde istihdam meydana getirmek için çaba göstereceklerini belirtip, "Gençleri girişimci yapmak için çaba göstereceğiz. Gençlerin önüne çıkacak sorunları çözmede lokomotif görevi yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 17:22:01
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 19:07:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?