3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Genç kalecinin hedefi Süper Lig

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Malatyalı genç kalecisi Erhan Aslan, hedefinin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da yetişerek, Süper Lig'de oynamak olduğunu söyledi.


Genç kaleci, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da iyi bir sezon geçirdiğini ifade ederek, "Hafta içi A takımla hafta sonu da süper genç takımla birlikte maçlara çıkıyordum. Hem maç oynuyordum hem de antrenmanlarda eksiklerimi kapatıyordum. Açıklarımı ve eksiklerimi gördüm. Bu eksikleri tamamladım. İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Bu arada U-17 Milli Takım aday kadrosuna çağrıldım. Riva'da bir kamp dönemi geçirdim. Bireysel olarak iyi bir sezon geçirdiğimi söyleyebilirim" dedi.


Bu yıl zorlu bir sezon geçirdiklerini kaydeden Erhan Aslan, "Sezon başında hedefimiz play-off'tu. Son haftalara doğru küme düşmeme mücadelesi verdik. Bu yıl gerçekten zor bir sezondu. Hiç hesapta olmayan köklü takımlar küme düştü. Malatyaspor gibi bir kulübün küme düşmesi şaşırtıcı ve acı verici bir durum. Kendi takımımızın kümede kalmasına sevindik ama doğup, büyüdüğüm Malatya şehrinin takımı olan Malatyaspor'un küme düşmesine de üzüldük. İçimiz cız etti. Malatyaspor'un bu yıl kötü bir sezon geçirerek, küme düşmesine çok şaşırdık" diye konuştu.


Aslan, "Hedefim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da deneyim kazanarak, Süper Lig'de 4 büyük takımdan birinin file bekçisi olmak. 4 büyük takımın içinde yer alacağıma her zaman inanıyorum ve içimden geçiriyorum. Önümüzdeki sezonlarda büyük takımlara göz kırpmak istiyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 16:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?