4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Genç kaleciye teklif yağıyor

Malatyaspor’un genç kalecisi Emrah Tuncel, geçen sezon gösterdiği performansın karşılığı olarak yurt içinden ve dışından transfer teklifleri almaya başladı. 

Emrah Tuncel’in menajeri Alaattin Gülerce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç kalecinin Malatyaspor ile iki yıllık daha sözleşmesinin olduğunu, geçen sezon gösterdiği performans nedeniyle Türkiye’de Galatasaray da dahil bazı Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig ekiplerinin dikkatini çektiğini söyledi.

Emrah’a, Yunaninstan’ın Skoda Xanti takımının da talip olduğunu belirten Gülerce, şu bilgiyi verdi:

"Emrah genç ve yetenekli bir kaleci. Malatyaspor’da gösterdiği performansla birçok takımın dikkatini çekti. Onu isteyen kulüpler var. Ancak Emrah, Malatyaspor’un oyuncusu. Malatyaspor’un şu anki yönetimi, iyi bir teklif gelirse verebileceğini söyledi. 1 milyon YTL talep ediyorlar. Talipli takımlar ise 250 bin YTL verebileceklerini ifade ediyorlar. Malatyaspor’un 31 Mayıs’ta kongresi var. Emrah’ın transfer durumu kongreden sonra oluşacak yönetimin de kararıyla netleşecek."

"DİREKT OYNAYABİLECEĞİ TAKIMA GİTMESİNİ İSTİYORUZ"
Yunanistan’ın Skoda Xanti takımının da Emrah’ın transferinde ciddi olduğunu dile getiren Gülerce, "Emrah, çok genç olduğu için şu an için yurt dışı erken olur. Deneyim kazanması gerekiyor. O nedenle kültürü, dili farklı bir ülkede oynaması için çok erken. Yurt içinde de 3 veya 4’üncü kaleci olacağına, direkt oynayabileceği bir takıma gitmesini istiyoruz. Malatyaspor’un kongreden sonra oluşacak yönetimi hedefli bir takım yaparsa Malatyaspor’da kalmasını isteriz. Çünkü böyle bir takımda kendini daha çok geliştirir" dedi.

"MALATYASPOR’A İKİ OYUNCU TEKLİF EDECEĞİZ"
Malatyaspor’da sözleşmesi biten savunma oyuncusu Alper Akıcı’nın da menajerliğini yaptığını ifade eden Gülerce, "Alper’in sözleşmesi bitti. Yeni yönetim Alper’i isterse anlaşma yoluna gideceğiz. Ayrıca geçen sezon Süper Lig’de oynamış bir savunma ve bir de orta saha oyuncusunu Malatyaspor’a teklif edeceğiz. Bu oyuncular Malatyaspor’a gelmeye hazır. Yönetim isterse şartları görüşeceğiz" diye konuştu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 11:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?