3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Genç yüzücüler göz doldurdu

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından, 21-22 Şubat tarihlerinde Gaziantep'te yapılan yüzme yarışmasında, Malatya Gençlik ve Spor Yüzme takımı dereceye girdi.


Konuyla ilgili bilgi veren Malatya Yüzme İl Temsilcisi Bayram Daşcılar, 40 ilin yarışmalara katıldığını kaydederek, "Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından yapılan yüzme yarışmalarında Malatya Gençlik ve Spor Kulübü'nden Sümeyra Üstündağ kendi serisinde 2. olarak Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı. Miraç Akdoğan ve Eren Akdağ ise, kendi serilerinde ilk 9 içinde yer alarak, başarı elde ettiler. Büyükler Master de ise, Recai Fındıklı ve İlhami Karataş büyük başarı elde ederek, dereceye girdiler. Ayrıca, Malatya Gençlik ve Spor Yüzme takımı, takımlar sıralamasında ilk 5 içinde yer aldı. Bunun yanında Malatya Su Sporları ve Balık Adamlar Yüzme kulübü de, 40 takım arasında ilk 10 içine girerek, başarı elde ettiler" dedi.


Geleneksel hale gelen "Dedeler ve Torunlar" yüzme yarışının 26 Şubat tarihinde yapılacağını ifade eden Daşcılar, "Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda saat 18.00'de gerçekleştirilecek olan yarışma, 8 yaş ile 65 yaş ve yukarı arası herkes katılabilir. 50 metre serbest olarak gerçekleştirilecek olan müsabakalar sonunda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 18:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?