4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Gençlere yeni üniversite kapısı

Final Dergisi Dershanesi Bölge Temsilcisi Eyüp Bilbay, Mehmetçik Dershaneleri kanalıyla açılan ÖSS kurslarına her zaman desteklerini sürdüreceklerini belirterek, "Ne kadar gence üniversite kapısını açtırırsak, kendimizi o kadar başarılı sayacağız" dedi.

Final Dergisi Dershanesi ve Mehmetçik Dershaneleri işbirliğiyle Tunceli'de sınava hazırlanan öğrencilere yönelik motivasyon konulu bir seminer verildiğini bildiren Eyüp Bilbay, "Tunceli Valiliği, Final Dergisi Dershanesi, Mehmetçik Dershaneleri, Tunceli Garnizon Komutanlığı, Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Tunceli'de sınava hazırlanan öğrencilere yönelik bir seminer düzenlendi. Seminerde sınava hazırlanan öğrencilerin sınava motive olmalarındaki öğrenci aile ilişkisi başta olmak üzere çeşitli konularda, bilgiler verildi" diye konuştu.

Bilbay, Final Dergisi ve dershanelerinin, Mehmetçik Dershaneleri ve bölgedeki öğrencilere katkısının devam edeceğini söyleyerek, öğrencilerin sınavda başarı olmasının zihinsel, fiziksel ve duygusal nedenlerle ilişkili olduğunu kaydetti.

Final Eğitim Kurumları Eğitim Danışmanı Sait Gürsoy'un da, sınava hazırlanan öğrencilere, sınava hazırlanırken ve sınavda dikkat edilmesi gereken konularda değerlendirmeler yaptığını bildiren Bilbay, özellikle yayın konusunda destek verdikleri Mehmetçik Dershaneleri kanalıyla Doğu ve Güneydoğu'daki gençlere yıllardır üniversite imkanı sağladıklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 15:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?