3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Gençlik Karavanı geliyor

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi'nin organizasyonu ile Avrupa Gönüllü Hizmeti için Türkiye'ye gelen Fransız, Macar, Bulgar ve İtalyan gönüllülerin de yer aldığı Gençlik Karavanı hafta sonunda Malatya'da olacak.


Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi Başkanı Mesut Özbaysar yaptığı açıklamada, "İlimiz, dünyada ve Türkiye'de ses getiren birçok başarılı çalışma yürütmüş ve Türkiye'nin başarılarına katkısı olan birçok ünlü yetiştirmiştir. Ünümüzü devam ettirmek ve başarılı nesiller yetiştirerek öncelikle Malatya'nın adını dünyada yaygınlaştırmanın sürdürülebilirliğini sağlamak zorundayız. Bu bağlamda tanıtım için yapacağımız faaliyetlerden olan 30-31 Mayıs 2009 tarihlerindeki Gençlik Karavanı ile birlikte yabancı misafirlere Malatya'yı tanıtıp gezdirerek ve TRT de yayınlanacak olan programda kentimizi uluslararası alanda tanıtmak istiyoruz" dedi.


Yeni Cami önünde 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde iki gün boyunca çeşitli etkenlikler tertip edeceklerini belirten Özbaysar, özellikle komşuluk temalı fotoğraf yarışması düzenleyeceklerini, yarışma sonuncunda birinci seçilen kişinin Gençlik Karavanı aracılığı ile yurtdışında program ülkelerinden birine gönderileceğini söyledi.
Meclis Başkanı Mesut Özbaysar, programın başlayacağı ilk gün saat 15.30 da Yerel Gündem 21 toplantı salonunda Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları ve gençlik projeleriyle ilgili bir tanıtım semineri düzenleyeceklerini programa ilgi duyan herkesi davet ettiklerini ifade etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 18:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?