4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Gençlik spor il müdürü görevine döndü

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden alınarak Gümüşhane İl Müdürlüğü'ne ataması yapılan Mehmet Bayansalduz'un, bakanlıkça görevlendirmeyle tekrar Malatya'ya gönderildiği bildirildi.

Gümüşhane İl Müdürlüğü'ne 11 Nisan 2008 tarihinde atanan Bayansalduz'un, İl Müdürlüğü için 10 yıllık devlet memuriyeti koşulu olduğunu, kendisinin 4 yıl önce Malatya'da vekaleten görevlendirildiğinde 6 yıllık kamu hizmeti bulunduğunu, geçen sürede bu koşulu sağlayınca atamasının Gümüşhane'ye yapıldığını bildirdi.

Bayansalduz, merkez nüfusu 100 binin altında olan illerden olan kişilerin kendi illerinde müdürlük yapamadıklarını, bu durumda Rize ve Gümüşhane'nin bulunduğunu, Rize'de görevlendirilen müdürün kadrosunun Malatya'da, Gümüşhane'de görevlendirilenin kadrosunun ise Rize'de olduğunu, Malatya'daki kadronun bu nedenle dolu olması nedeniyle kendi atamasının Gümüşhane'ye yapıldığını ifade etti.

Malatya'da yaptıkları çalışmanın bağlı olduğu bakanlık ve genel müdürlükçe takdir edildiğini, bu kadroyla görev yaptığı için mutlu olduğunu belirten Bayansalduz, Malatya'ya hizmeti sürdüreceğini bildirdi. Bayansalduz, 4 yıldır hizmet yaptığı Malatya'da başlattığı projelerin tamamlanması için çaba göstereceğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 14:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABBAS ÖZER IP: 88.246.102.xxx Tarih : 4.05.2008 13:13:32

baskanımıza grovnde basarılar 2004 de basladı grveınde malatyada spor anlamında onemlı eksıkler vardı ozellıkle atletızm dalında o yıl turkıye sampıyonası gıdıyorduk ama soyunma odası verılmıyordu baskanımız bıze buyuk destek verdı sagolsun boyle spor adamları oldukca basarı meydana gelır tesekkurler bursadan abbas