7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Geske'nin vefalı çocukları

Malatya'da, yayınevi baskınında öldürülen Alman uyruklu Tilmann Ekkehart Geske'nin iki çocuğu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü buruk kutladı.


Malatya'da Türkiye Eğitim Derneği (TED) Koleji 6. sınıfta okuyan Luhas Geske, sınıf öğretmeni Yasin Öktem'e, 8. sınıfta eğitim gören Michael Geske ise sınıf öğretmeni Hümeyra Alagöz'e 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çiçek verdi.


Öğretmenine çiçek verdikten sonra mikrofona konuşan Luhas Geske, "Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Annemi düşünüyorum. Şu anda mahkemede. Onu merak ediyorum. Mahkemenin iyi geçmesini diliyorum" dedi.


Michael Geske isimli kız çocuğu ise Türk adaletine güvendiğini belirtip adil bir karar beklediklerini ifade etti. "Bir ulusun geleceğini öğretmenler belirlemektedir. Öğretmenler Günü'nün bir bayram olarak kutlanması çok güzel. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diyen Michael Geske, babasının duruşmasından dolayı buruk olduklarını kaydetti.

NİHAT ABACI - AHMET ASLANTAŞ/iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 16:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
furkan demir IP: 85.110.20.xxx Tarih : 29.09.2008 16:15:14

bende ted malatya kolejinde okuyorum ve ayrıca lucas geske nin sınıf arkadaşıyım lucas babasının ölünümden beri içine buruk bir öğrenci oldu ve bu olay derslerinede yansıdı