4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Gezen çok alan yok

Malatya'da, Ramazan Ayı dolayısıyla açılan Dini Yayınlar Kitap Fuarı'nı gezenlerin çok olduğu ancak kitap alanların az olduğu belirtildi.


Malatya Belediyesi tarafından geleneksel olarak Ramazan Ayı ile birlikte kurulan Kitap Fuarı bu yıl da Yeni Cami çevresinde 2 Eylül günü açılmıştı. Fuarda stant açan Sait Aytekin, bu yıl fuar yerinin değişmesi ve gündüz hava sıcaklığı nedeniyle gelen vatandaşların az olduğundan şikayet etti.


Fuarda stant açan Ahmet Kurnaz ise, vatandaşların okumaya karşı ilgisinin az olmasından şikayetçi olup, "Gelenler genelde gezi amacıyla geliyor. Kitaplara bakıp gidiyorlar. Neden almadıklarını sorduğumuzda, evimizde babamdan, abimden kalan kitaplar var diyorlar" dedi.

Kitap Fuarı'nda 36 stant yer aldığı ve fuarın Ramazan boyunca 09.00-23.00 saatleri arasında açık kalacağı ifade edildi. Ayrıca okuyucuların fuarda yeni çıkan kitaplar ile diğer nitelikli yayınları takip etme ve indirim kampanyaları ile uygun fiyata kitap ve yayınları satın alma imkanı bulabilecekleri kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 17:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?