3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Gıda toptancılarıdan Akın'a plaket

Gıda toptancıları esnafı, Belediye Başkanı H. Cemal Akın'ı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Cemal Akın'a Malatya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Ziyaret sırasında gıda toptancıları adına konuşan İlyas Karaca, "Gıda Toptancıları olarak, Malatya'ya 5 yıl boyunca hizmet eden Belediye Başkanımız Cemal Akın'a teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında Malatya'ya daha yararlı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın da yaptıkları hizmetleri tarafsız şekilde değerlendiren hizmet kuruluşlarının başında bulunanların verdiği plaketlerin kendisi için çok anlamlı olduğunu söyledi.

Başkan Akın, "Görevimiz icabı çeşitli zamanlarda, kuruluşlar tarafından plaketler verildi. Ancak sizin plaketin anlamı çok daha mühimdir. Görevimiz süresi içerisinde Malatya da sizlerin daha iyi imkanlarla hizmet verebilmeniz hususunda gayret gösterdim. Hangi mekanda ve zeminde olursak olalım. Malatya'ya ve Malatya insanına hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 14:11:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?