4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Gökhan Bozkaya Malatyaspor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Malatyaspor, Sivasspor'dan Gökhan Bozkaya ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp idari binasında düzenlenen ve Genel Kaptan Vural Sarıcı ile Genel Koordinatör Süleyman Tekgül'ün de hazır bulunduğu imza töreninde Gökhan Bozkaya kendisini 1 yıllığına Malatyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Tecrübeli futbolcu Gökhan Bozkaya, çok büyük bir kulübe geldiğini söyleyerek, "Takım arkadaşlarımla birlikte Malatyaspor'u hedefine taşıyacağımıza inanıyorum. İnşallah bana güvenenleri mahçup etmem ve sezon sonunda hep beraber hedeflerimize ulaşırız" dedi.

Malatyaspor forması altında şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Gökhan Bozkaya, "Malatyaspor, bildiğim bir kulüp. Rakip futbolcu olarak Malatyaspor'a karşı mücadele ettim. Hedefleri olan bir kulüp, Teknik Direktör Kadir Özcan'ın da burada olması kararımda etkili oldu. Malatyaspor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Genel Koordinatör Süleyman Tekgül ise, "Gökhan'a Malatyaspor'a hoşgeldin demek istiyorum. Oynadığı mevki itibarıyla Malatyaspor'un o bölgedeki ihtiyacını gidereceğine eminiz. Kişiliğiyle, kalitesiyle Malatyaspor'a uzun yıllar hizmet vereceğine inanıyoruz. Kendisiyle 1 yıllığına anlaştık, ama devre arasında oturup tekrar konuşmak istiyoruz. Opsiyon bıraktık. Umarım bize büyük katkı sağlar, biz de ondan memnun kalırız, kendisi de Malatyaspor'da uzun yıllar görev yapar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 18:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?