2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Görgeç 3. kez baro başkanı

Malatya Baro Başkanlığı'na yeniden Avukat Mehmet Görgeç seçildi. 

Malatya Barosu seçimleri, Adliye Sarayı'ndaki baro salonunda yapıldı. Seçime mevcut Başkan Avukat Mehmet Görgeç, Avukat Selahattin Sarıoğlu ve Avukat Gülay Köse aday oldu. Çarşaf liste halinde yapılan seçimde, 292 delegeden 255'i oy kullandı. Gece yarısına kadar süren seçim sonucunda, Avukat Görgeç 114 oy alarak 3. kez baro başkanı seçildi. 

Selahattin Sarıoğlu 95 oy alırken, diğer aday Gülay Köse ise 35 oyda kaldı. Seçimde 11 oysa geçersiz sayıldı. Malatya Barosu Yönetim Kurulu'na ise Eyüp Kutlubay, Ali Bakan, Alper Dabağ, Mehmet Turcan, Dursun Karaköse, Enver Han, Muhammed Yalçınkaya, Osman Aladağ, Feridun Ünal ve Ömer Faruk Taner seçildi. Disiplin Kurulu'na Kerim İlhan, Sehavet Özgüngör, Kürşat Tokaç, Şahin Tezcan ve Yusuf Kılıç seçilirken, Denetleme Kurulu'na da Abdullah Keltaş, Ali İhsan Kal ve Kenan Yıldırım getirildi. Seçimde, Fatih Yetkin ve Bülent Tüfenkçi, Barolar Birliği Delegeliği'ne seçildi. 

Seçimin ardından açıklamada bulunan Baro Başkanı Görgeç, "Son derece centilmence bir yarış oldu. İki dönemdeki kazanımlarla yeni çabalarımız olacaktır" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 12:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?