30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Gümüş yoğun ilgi görüyor

GÜMÜŞTE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ VATANDAŞIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Malatya'da gümüşçü esnafı olarak hizmet veren Hüseyin Mecit, gümüşte çeşitliliğin fazla olması nedeniyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.

Mecit, gümüşte her geçen gün yeni modellerin piyasaya çıktığını ifade ederek, "Genelde yeni modeller gümüşte çıkıyor. Malatya'da gümüş çok pahalı zannediliyor. Ancak fiyatların uygunluğu ve modellerin çeşitliliğini görenler, gümüşe daha fazla ilgi göstermeye başladı. Altında 3 model varsa gümüşte 30 model var. Altın zenginliği gümüş ise asaleti temsil eder. Alım gücüne baktığımızda gümüş altına göre ucuz, bu nedenle daha çok çeşit ürün alabilme olanağı var. Saatlere isteyenlerin resimlerini baskı yapıyoruz. Yüzüklere özel tasarımlar yapıyoruz. Özel isimlikler yapıyoruz. Bu da özellikle gençlerin büyük ilgisini çekiyor" dedi.

Gümüşün her dönemde büyük ilgi gördüğüne dikkat çekerek, "Gümüş hediye bakımından vazgeçilmez bir ürün. Özel günlerde bir hayli yoğunluk yaşıyoruz. Önümüzde sevgililer günü var. Bu nedenle fazla bir yoğunluk var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 15:01:05
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 16:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?