3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Güreşçilerden Başkan'a ziyaret

Malatya Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Hasan Özdemir, GAP Spor Oyunları'nda başarılı olan güreşçilerle birlikte, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.


Elazığ'da 5 - 9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen GAP Spor Oyunları'nda 2 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalyayla serbest ve grekoromende takım ikincisi olan Malatya Belediyespor Güreş Takımı, kazandığı başarıyı Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile paylaştı.


GAP Spor Oyunları'ndan madalyasız dönmediklerini belirten Malatya Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Hasan Özdemir, "Kulüp olarak oyunlarda büyük başarı sağladık ve takım halinde ikinci olduk. Bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.


Belediyespor Güreş Takımı'nın başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ahmet Çakır ise sporcuların kazandığı başarılarla sevindiklerini belirterek, "Gençlerimiz ilerleyen yıllarda Türkiye'yi başarıyla temsil edebilecek sporcular olacaklardır.

Kazandıkları başarılar doğru yolda olduklarının göstergesidir. Başarılarından dolayı herkesi kutluyorum" diye konuştu.
 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyarette Malatya Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Hasan Özdemir'e başarılarından dolayı kayısı kristali hediye etti

İha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 16:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?