3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Güreşçilerden madalya!

Malatyalı güreşçilerin grup şampiyonasından başarılı döndükleri bildirildi.

Güreş Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraş'ta düzenlenen okullar arası yıldızlar serbest ve grekoromen güreş grup şampiyonasına ilimizden katılan sporculardan, serbestte 2. ve grekoromende takım halinde 4. olarak döndüler. Antrenör Arif Arıkan yönetiminde Kahramanmaraş'a giden sporcular, Şekerspor Kulübü'nün altyapısını oluşturmaktadır" dedi.

Hasan Aslan, sıkletlerinde ilk 3'e giren güreşçilerin Aksaray'da 31 Mart -1 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan okullar arası yıldızlar serbest ve grekoromen Güreş Türkiye şampiyonasına katılacaklarını bildirdi. Aslan, bölge şampiyonasında başarılı olan sporcu öğrencilerin Türkiye şampiyonasında da başaralı olacaklarına inandığını kaydetti.

Grup şampiyonasında dereceye girip Türkiye şampiyonasına Malatya'yı temsilen katılacak sporcu öğrenciler şunlar:

"Grekoromen'de ilk 3'e giren 85 kiloda Mehmet Ali Gök birinci, 76 kiloda Ali Taştan ikinci ve 54 kiloda Emre Yılmaz ile 46 kiloda Ferhat Akkaya üçüncü, Serbest stilde 69 kiloda Miraç Şahin ve 100 kiloda Bülent Öztürk ikinci, 46 kiloda Hanifi Erdoğan, 58 kiloda Burak Başaran ve 85 kiloda Gökhan Şahin 3. olarak döndü."
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 19:41:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?