3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Güzelyurt Kültür Şenliği 1 Ağustos'ta

Hekimhan ilçesine bağlı Güzelyurt Kasabasında bu yıl 3.'üncüsü düzenlenecek olan Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği'nin 1 Ağustos'ta gerçekleştirileceği açıklandı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında geleneksel hale getirdikleri Kültür ve Sanat Şenliği'ni bu yıl 1 Ağustos Cumartesi günü düzenleyeceklerini belirtti.

Şenliğin bu yıl sadece 1 gün yapılacağını belirten Millioğulları, şenlik kapsamında Geçmişten Günümüze Güzelyurt Halk Şairlerinden Şiir Dinletisi programını da yapacaklarını ve etkinliğe Yılmaz Özer, Metin Özer, Bahri Çavuşoğlu ve Veli Yurtseven'in katılacağını kaydetti.

Etkinlikte Tolga Sağ, Muharrem Temiz, Kenan Şahbudak, İdil Millioğulları, Mesut Salman, Özlem Özdemir, Hasan Durak ve Cemal Öztaş'ın sahne alacağını aktaran Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, "Belediyemizin kuruluşunun 52. yılında gelecek kuşaklara daha iyi ve daha güzel bir Güzelyurt bırakmanın çabası ve heyecanıyla, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Kültür ve Sanat Şenliğimize tüm Malatyalılar davetlidir" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 16:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?