4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Güzelyurt'ta şenlik hazırlığı

Hakimhan ilçesi Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, hafta sonunda beldelerinde düzenleyecekleri 2.Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği ile beldelerinde birlik ve beraberliği arttıracaklarını belirtti.

Gazeteciler Cemiyeti'nde, 2-3 Ağustos günü düzenleyecekleri 2.Güzelyurt Kültür ve Sanat Şenliği ile ilgili bilgi veren Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, şenliklerine Moldova devleti sınırları içerisinde bulunan Gagauzya Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal'ın da katılacağını söyledi. Şenliklere yurt dışından ve belde dışındaki Güzelyurtluların gelerek beldelerinde birlik ve beraberliği arttıracaklarını aktaran Başkan Millioğulları, cumartesi ve pazar günü düzenleyecekleri şenliklerinde sosyal ve kültürel faaliyetler yapılıp, akşamları ise konserler düzenleneceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 19:10:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oral altıparmak IP: 88.225.210.xxx Tarih : 1.08.2008 19:22:53

baskanimizin guzelyurt için ne kadar onemli oldugunu soylemeye gerek yok.kendisinin yonetime geçmesinden sonra guzelyurtun çehresi degisti.yapilan bu senliklerde gerçekten guzelyurtun imaj kazanmasinda çok onemli.yapilan bu faaliyetlerden oturu baskanimizi kutluyorum.