4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

HAK-SEN Malatya iftar verdi

Kamu Çalışanları Hak Sendikası (HAK-SEN) Malatya Şubesi tarafından, sendika yöneticileri ve üyelerine bir iftar yemeği verildi. 

TOKİ'de verilen iftar yemeğine HAK-SEN Genel Başkanı Ayhan Çivi ve HAK-SEN Malatya Şube Başkanı Halis Bozkurt'un yanı sıra sendika yöneticileri ve üyeler katıldı. Kamu çalışanları Hak Sendikası Genel Başkanı Ayhan Çivi, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada HAK-SEN'in ihtiyaç gereği oluşturulduğunu söyledi. 

Çivi, ücret adaletsizliğinin ek ödenek ile giderilemeyeceğini belirterek, "Biz birleşmek ve bütünleşmekten yanayız. Hak-Sen ihtiyaçlardan doğmuştur. Biz daha önceden diğer sendika temsilcilerine gelin toplu görüşmelerde bir araya gelelim. Ancak, kimse bunu yapamadı. Sonuç olarak, kaybeden memurlar olmuştur" dedi. 

Toplumun önyargılarının ortadan kaldırılması için çalıştıklarını da ifade eden Çivi, "Biz dinleyip, anlayarak toplumun karar vermesini istiyoruz. Hak-Sen'de herkes eşittir. Bu nedenle ortak bir payda da herkesin görüşlerini dinleyip, tartışacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 12:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?