30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Hakemi geçemedik!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda son sıradaki Malatyaspor ile grup lideri Adana Demirspor kaşı karşıya geldi, mücadeleyi Adana Demirspor 2-0 kazandı.

Karşılaşma öncesinde iki takım taraftarları arasında yer yer tartışmalar çıktı. Çevik kuvvet polislerinin de hazır bekletildiği karşılaşmada, emniyet ekipleri tartışmanın büyümemesi için büyük gayret gösterdi. Öte yandan Malatyasporlu futbolcular mücadele öncesinde taraftarlara karanfil verdi.

Maç sonrasında basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Malatyaspor Genel Menajeri Cem Yücel, hakemlerin sahaya çıkarken, takımların puan cetvelindeki yerlerine göre karar verdiklerini savundu. Yücel, takımın iyi mücadele etmesine rağmen bunu sonuca yansıtamadıklarını ifade ederek, "İyi mücadele etmeye çalışıyoruz. Ancak maç yönetmeye gelen hakemlerin takımların puan cetvelindeki yerlerine göre karar verdiklerini sanıyorum. Bu da sahipsizliğimizi gösteriyor. Bence mücadele iyi ama skor iyi değil. Bundan sonraki haftalarda daha iyi mücadele edip, kazanmak istiyoruz" dedi.

Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hasan Koç ise futbolcuların iyi mücadele ettiklerini, oynanan oyunla alınan sonucun farklı olduğunu söyledi.

Takımın defans oyuncularından Mustafa Aslan da net pozisyonlara girdiklerini ancak değerlendiremediklerini belirterek, "Daha önceki maçlarda yakalayamadığımız kadar net pozisyon yakaladık. Ancak hakemi geçemedik. Net bir golümüz verilmedi" iddiasında bulundu.

Takımın orta saha oyuncusu Mert Güneş de çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, "Oyunun genelinde iyi oynadık. Ancak hakem kararlarında bariz hatalar yaptı" görüşünü savundu.

TFF 2. LİG
TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 17:04:03
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 23:35:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?