6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Hamit Bayram yeniden yargı önünde

Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, "Teşekkül oluşturmak suretiyle uyuşturucu madde ticareti yapmak" iddiasıyla 3 sanık ile birlikte yargılanan Van eski milletvekili Mustafa Bayram’ın oğlu Hamit Bayram ve diğer 2 sanık, Malatya Adliyesi’ne getirildi.

Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, "Teşekkül oluşturmak suretiyle uyuşturucu madde ticareti yapmak" iddiasıyla yargılanan Hamit Bayram (35) ve diğer sanıklar Ali Karakuş ve Hüsnü Özbuz’u taşıyan araç, Özel Harekat Timleri kontrolünde adliyenin bodrumuna giriş yaptı. Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, vatandaşları da tek tek arayarak adliye bahçesine aldı. Uyuşturucu ticareti yapmak iddiasıyla yargılandığı davada bugün 3. kez hakim karşısına çıkacak olan Hamit Bayram’ın, 30 yıl hapsi isteniyor.

Van 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve 5 Ekim’de güvenlik gerekçesiyle İzmir’de görülmesine karar verilen başka bir davada Hamit Bayram’ın da aralarında bulunduğu 11 sanık hakkında, silahlı isyan çıkarmak ve çete oluşturmak suçundan 36’şar yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Yayın Tarihi : 27 Ekim 2004 Çarşamba 11:01:52
Güncelleme :27 Ekim 2004 Çarşamba 13:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?