3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Hapkido takımının büyük başarısı

DARENDE BELEDİYESPOR HAPKİDO TAKIMI BAŞARILI DÖNDÜ

Malatya'nın Darende Belediyespor'un Hapkido takımı sporcuları Türkiye şampiyonasından başarılı döndü.

Çorum'da 17-18 Ekim tarihlerinde düzenlenen 'I. Hattuşaş Hapkido Türkiye Şampiyonası'nda grup olarak birinci olan Darende Belediyesi takımı ilçeye dönüşte Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Hapkido Türkiye Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve takımın antrenörü olan Halil Kozanoğlu, yarışmada derece alan sporcularla Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak'ı makamında ziyaret etti. Kozanoğlu, sporcuların 12 ilden çok sayıda yarışmacının katıldığı müsabakalarda oldukça iyi bir derece aldığını ve bu başarının artacağına olan inancının tam olduğunu bildirdi.

Kaymakam Uzunparmak yaptığı konuşmada, Darende adına yarışarak 6 birinci, 3 ikinci ve 2 de ikincilik alan sporcuları tebrik etti. Kaymakam Murat Uzunparmak; "İlçemizin adını böylesine güzel başarılarla duyurduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Böylesine güzel bir başarı elbette ki ödülsüz bırakılmayacaktır. Zamanlarını spor yaparak kendini geliştirerek geçiren genç kardeşlerimizin olması çok sevindiricidir. Bu spor dalının Darende'de gelişmesi amacıyla gereken desteği sağlayacağız" dedi.

Sporcular daha sonra Belediye Başkanı İsa Özkan'ı da makamında ziyaret etti. Başkan Özkan Darendeli gençlerin elde ettiği başarının ilçe adına kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Şampiyonaya katılarak derece alan sporcular ve kategorileri şöyle:

Birinciler: Yunus Emre Aydın (+72 kg), Ali Burak Taş (64 kg), Samet Canlı (Minik 72 kg), Ercüment Ege Bilgin (45 kg), Onur Genç (30 kg), Çağatay Kozanoğlu (26 kg). İkinciler: İbrahim Ata (56 kg), Abdulhamid Kaya (40 kg), Zafer Demir (45 kg). Üçüncüler: Mustafa Alkan (64 kg), Fatih Tanrıkulu (45 kg).

DARENDE BELEDİYESPOR HAPKİDO TAKIMI BAŞARILI DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 13:17:04
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 15:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?